eGlobalTranslate - Mesin Panarjamah Multi-Basa pikeun Otomatis-Advertising & Positioning dina Search Engine. Mesin Tarjamahkeun salaku Layanan (MTaaS).


eGlobalTranslate nyaéta Panarjamah Mesin Kecerdasan Jieunan nepi ka langkung ti 100 basa asing.
Tarjamahan ieu masihan kamungkinan:
  • Tarjamahkeun eusi aslina kana langkung ti 100 basa
  • Ngahasilkeun Anjog, Lalu Lintas ti Sepuh Dunya sareng basa tarjamah naon
  • Ningkatkeun posisi dina sagala Mesin Milarian dina basa anu ditarjamahkeun
  • Tembongkeun eusi tarjamah dina naon waé Mesin Milarian pikeun basa naon waé - Sacara Global (World-Wide)
  • Ngaleutikan biaya iklan anu teras-terasan
  • Mastikeun pariwara otomatis kontinyu dina naon waé Mesin Milarian pikeun Dunya sakabeh
  • Generasi eusi dina basa anu béda (jumlah aslina naékkeun langkung ti ~ 100 kali)
  • Pisibilitas eusi dina Search-Mesin régional
  • Ningkatkeun nilai halaman Wéb pikeun Mesin Milarian

Pariksa + Impor + Dékode Payil

=>

Pangaluyuan Manual

=>

Tarjamahan Mesin AI + Verifikasi

=>

Encode + Ékspor Payil

=>

Verifikasi Manual



Impor Payil


Anjeun tiasa ngirim sadaya file kana tarjamah dina salah sahiji format di handap ieu, kecuali ekstensi anu leres pikeun unggal file:
  • .TXT - Payil téks
  • .HTML, .HTM - Payil HTML
  • .SVG - File Véktor Vékal anu Sékal
  • .XML - Payil XML
  • .RTF - Ngahontal Payil Téks
  • .SQL, .CSV, .DB - File Berorientasi Data-Base
  • Format anu sanés tiasa dipesen sareng diolah sacara individual
ASCII atawa UTF-8 file sumber pikeun tarjamahan diperyogikeun.
File sumber anu valid ka penerjemah didekodasikeun masing-masing kalayan decoder format anu pas.
Téks ditarjamahkeun garis tunggal sakaligus - punten henteu ngandung langkung ti hiji kalimat dina hiji baris. Punten tong nempatkeun "Enter" dina tengah kalimat.
Upami sababaraha kecap teu kedah ditarjamahkeun, kantétan notranslate.txt file anu ngandung unggal pengecualian dina garis tunggal.
Upami henteu sadayana bahasa diperyogikeun mangga sambungkeun langstotranslate.txt file anu ngandung masing-masing Kodeu Bahasa pikeun tarjamahan dina garis tunggal.
Kami ngolah pamariksaan awal struktur file salami impor sareng masihan tanggapan ka palanggan upami aya kasalahan pikeun ningkat, sabab kami henteu hoyong ngarobih data anjeun.
Punten henteu nganggo cutatan tunggal ' dina téks lengkep sareng tag HTML (mis. alt, judul) - Ganti sadayana ku cutatan dobel ". Sababaraha basa nganggo basa salaku aksen sareng tiasa ngarusak struktur file output.
Tarjamahan hasil anu pangsaéna dihontal tina file sumber basa Inggris.
Upami aya kasalahan file kami ngirim laporan, sareng pelanggan kedah ngaleungitkeun kasalahan nyalira.

Pangaluyuan Manual


Dina kasus anu khusus, urang tiasa ngarobih tanda baca, cutatan pikeun tarjamahan anu leres pikeun sababaraha bahasa "aheng".

Tarjamahan Mesin AI


Kami ngolah sadaya tarjamahan basa nganggo AI Machine Panarjamah.
Kecap anu salah sareng sababaraha jalan pintas henteu ditarjamahkeun.
Ayeuna basa-basa ieu dirojong kana tarjamahan:
Kodeu Bahasa Ngaran Inggris Ngaran Bahasa Asli
euBasqueeuskara, euskera
mlMalayalamമലയാളം
ukUkrainianукраїнська
gdScottish Gaelic; GaelicGàidhlig
svSwedishsvenska
caCatalan; ValencianCatalà
zuZuluZulu
coCorsicancorsu, lingua corsa
noNorwegianNorsk
urUrduاردو
yiYiddishייִדיש
srSerbianсрпски језик
sqAlbanianShqip
bnBengaliবাংলা
tgTajikтоҷикӣ, toğikī, تاجیکی‎
tlTagalogWikang Tagalog, ᜏᜒᜃᜅ᜔ ᜆᜄᜎᜓᜄ᜔
mkMacedonianмакедонски јазик
psPashto, Pushtoپښتو
bgBulgarianбългарски език
uzUzbekzbek, Ўзбек, أۇزبېك‎
zh-CNChineseChinese
faPersianفارسی
mtMalteseMalti
myBurmeseဗမာစာ
soSomaliSoomaaliga, af Soomaali
bsBosnianbosanski jezik
haHausaHausa, هَوُسَ
idIndonesianBahasa Indonesia
igIgboAsụsụ Igbo
kuKurdishKurdî, كوردی‎
swSwahiliKiswahili
sdSindhiसिन्धी, سنڌي، سندھی‎
fyWestern FrisianFrysk
azAzerbaijaniazərbaycan dili
trTurkishTürkçe
mgMalagasyMalagasy fiteny
plPolishPolski
beBelarusianБеларуская
zhChinese中文 (Zhōngwén), 汉语, 漢語
miMāorite reo Māori
itItalianItaliano
huHungarianMagyar
thThaiไทย
paPanjabi, Punjabiਪੰਜਾਬੀ, پنجابی‎
esSpanish; Castilianespañol, castellano
fiFinnishsuomi, suomen kieli
stSouthern SothoSesotho
amAmharicአማርኛ
jwJavanesebasa Jawa
eoEsperantoEsperanto
ruRussianрусский язык
smSamoangagana faa Samoa
ptPortuguesePortuguês
daDanishdansk
tkTurkmenTürkmen, Түркмен
hmnHmongHmong
cebCebuanoCebuano
hiHindiहिन्दी, हिंदी
gaIrishGaeilge
orOriyaଓଡ଼ିଆ
lbLuxembourgish, LetzeburgeschLëtzebuergesch
suSundaneseBasa Sunda
siSinhala, Sinhaleseසිංහල
lvLatvianlatviešu valoda
koKorean한국어 (韓國語), 조선말 (朝鮮語)
roRomanian, Moldavian, Moldovanromână
nlDutchNederlands, Vlaams
loLaoພາສາລາວ
snShonachiShona
yoYorubaYorùbá
slSloveneslovenščina
taTamilதமிழ்
enEnglishEnglish
etEstonianeesti, eesti keel
isIcelandicÍslenska
xhXhosaisiXhosa
iwHebrewHebrew
csCzechčesky, čeština
msMalaybahasa Melayu, بهاس ملايو‎
teTeluguతెలుగు
neNepaliनेपाली
arArabicالعربية
hyArmenianՀայերեն
jaJapanese日本語 (にほんご/にっぽんご)
skSlovakslovenčina
ltLithuanianlietuvių kalba
ttTatarтатарча, tatarça, تاتارچا‎
mrMarathi (Marāṭhī)मराठी
viVietnameseTiếng Việt
frFrenchfrançais, langue française
hawHawaiianHawaiian
kaGeorgianქართული
kmKhmerភាសាខ្មែរ
mnMongolianмонгол
glGalicianGalego
htHaitian; Haitian CreoleKreyòl ayisyen
rwKinyarwandaIkinyarwanda
guGujaratiગુજરાતી
deGermanDeutsch
cyWelshCymraeg
laLatinlatine, lingua latina
knKannadaಕನ್ನಡ
kkKazakhҚазақ тілі
elGreek, ModernΕλληνικά
kyKirghiz, Kyrgyzкыргыз тили
afAfrikaansAfrikaans
ugUighur, UyghurUyƣurqə, ئۇيغۇرچە‎
hrCroatianhrvatski
nyChichewa; Chewa; NyanjachiCheŵa, chinyanja


Verifikasi Mesin


Hasil Tarjamahan dipariksa ku mesin, diverifikasi sareng dibandingkeun deui sareng narasumberna. Laporan téks anu henteu dirobih dihasilkeun kanggo anu kagungan kanggo verifikasi manual.

Ékspor Payil


Tarjamahan diekspor ka file anu gaduh format sumber aslina salaku: your_files. * -> <%Language_code%>/ your_files_translated.*
Anjeun tiasa nganggo halaman wéb tarjamah atanapi dina CMS dina 2 varian:
  • dina diréktori kalayan nami Kodeu Bahasa mis. yourdomain.com/af/your_file_name.htm pikeun basa afrika. Solusi ieu tiasa ngarusak struktur file utama & diréktori. Henteu disarankeun kecuali halaman anyar sareng gaduh struktur datar (teu aya diréktori nyarang)
  • dina wildcard (*) sub-domain salaku Kodeu Bahasa mis. ar.yourdomain.com/your_file_name.htm pikeun basa arab. Solusi universal anu henteu ngarusak file domain utama & struktur diréktori. Subdomain aya eunteung, ditarjamahkeun salinan téks domain utama kalayan struktur file / diréktori anu sami sareng nami / tautan
Urang tiasa nyayogikeun skrip PHP saderhana pikeun mintonkeun kontén multibahasa dumasar témplat anu dirancang dumasar kana subdomain atanapi struktur diréktori.
Kami tiasa ngahasilkeun eunteung kompréh tina halaman wéb tina sumber basa Inggris anjeun pikeun hasil anu pangsaéna (atanapi basa anu sanés)

Harga Jasa Tarjamahan Mesin


  • Harga gumantung kana format file (.TXT) anu paling murah FormatCukup anu Statis koefisien. Nanging, upami aya pesenan ageung atanapi sering urang tiasa masihan diskon kanggo koefisien ieu
  • Kami tiasa ngimpor naon waé struktur data anu meryogikeun program tambahan ngeunaan dékoder / énkoder "salaku Layanan", sareng éta tambahan mayar masing-masing gumantung kana kasuburan DataPreparationPrice
  • Harga gumantung kana jumlah file FilesCount
  • Harga gumantung kana ukuran file dina kilo bait (KB) anu bakal ditarjamahkeun FilesSizeKB dicandak salaku nilai integer + 1 unggal file (mis. 0.9 => 1, 4.1 => 5)
  • Harga gumantung kana Jumlah Tranlasi Basa - Angka Bahasa
  • Upami kaluar pesenan alit urang tiasa ngecas biaya tambahan kanggo inisialisasi MTaaS - MTaaSInitialization
  • Urang tiasa ngolah parios file manual sacara opsional - ManualCheckCoef cekap

Persamaan Harga:


Harga = ( FormatCukup + ManualCheckCoef cekap ) * ( FilesCount + FilesSizeKB ) * Angka Bahasa + MTaaSInitialization

Kasempetan kemitraan:


Pikeun Perusahaan sareng Pagawé Leupas kami nawiskeun kamungkinan kerjasama dumasar kana komisi.
Kami milarian "duta besar" sareng "operator" Platform pikeun pasar lokal.
Dina tahap awal, urang bakal ngolah pesenan di sisi urang.
Saatos 5 tarjamahan anu parantos direngsekeun, "eGlobalTranslate Ambassador" bakal nampi aplikasi Windows khusus kanggo:
  • ngadugikeun file nasabah sareng ngitung harga
  • verifikasi file sareng ngalaporkeun kasalahan ka konsumén
  • dekoding sareng ngadékomposisi sababaraha format file pikeun tarjamahan
  • ngolah file sareng narjamahkeun file ngalangkungan AI Panarjamah WEB API urang
  • encode sareng terjemahan komposit kana format file aslina
Hubungi Kami Pikeun Diajar langkung seueur